Johnny trivia quiz

Home > Biography > Filmography > Photo Gallery > Interveiws > Trivia > Quotes





1 - Johnny hasn't been engaged or married to which of
the following women

a. Jennifer Grey
b. Winona Rider
c. Lori Allison
d. Juliette Lewis

2 - Which of the following items doesn't he collect

a. miniature catbird seats
b. Houdini memorabilia
c. comic books
d. exotic bugs
e. clown pictures

3 - Johnny did not appear in a music video by one the following

a. R.E.M.
b. The Lemonheads
c. Tom Petty and the Heartbreakers
d. Shane MacGowan
e. Bryan Adams

4 - According to him, Johnny lost his virginity at what age

a. 15
b. 20
c. 14
d. 17
e. 13

5 - Which isn't one of his favorite pastimes

a. hanging out at clubs
b. playing guitar
c. racing cars
d. reading
e. going to amusement parks

6 - Who is his favorite author

a. J.D. Salinger
b. Edgar Allen Poe
c. Robert Lewis Stevenson
d. Jack Kerouac
e. James Michener

7 - He claims to have a fear of which one of the following

a. roaches
b. clowns
c. heights
d. elevators
e. snakes

8 - Which of the following friends has remained one since
childhood

a. Sal Jenko
b. Gibby Haynes
c. Nicholas Cage
d. Mickey Rourke
e. Chuck E. Weiss

9 - What is the name of Johnny's agent

a. Sally Hinds
b. Carl Mason
c. Tracey Jacobs
d. Tony Reginaldo
c. Robert Towers

10 - Which famous person once owned the house recently purchased
by Johnny

a. Vincent Price
b. Clark Gable
c. Fred Astair
d. Bela Lugosi
e. Ed Wood

11 - Who's first name was written on his helmet in "Platoon"

a. his wife, Lori
b. Sherilyn Fenn
c. Jenifer Grey
d. Winona Ryder
e. his mother, Betty Sue

12 - What's does Depp mean in German

a. friend
b. village idiot
c. hunky man
d. scrawny boy
e. bell ringer

13 - Which movie character portrayed by Johnny does he feel is
most like him

a. Ed Wood
b. Gilbert Grape
c. Cry-Baby Walker
d. Don Juan DeMarco
e. Edward Scissorhands

14 - An eight foot statue of which one of the following items appeared
in his driveway

a. a mermaid
b. a Harley
c. a bear
d. a cock
e. a guitar

15 - Who did Johnny beg to appear at Kate's 21st surprise birthday
to sing her favorite song

a. Tom Jones
b. Gloria Gaynor
c. Madonna
d. Johnny Cash
e. Barry Gibbs

 

 

Don't peek unless you're done!

 

 

ANSWERS
1-d,2-c,3-a,4-e,5-c,6-d,7-b,8-a,9-c,10-d,11-b,12-b,13-e,14-d,15-b

Taken from http://www.johnnydeppfan.com